Gemiddeld genomen worden we steeds ouder, dus ook onze tanden en kiezen zouden langer mee moeten gaan. Er is niets prettigers dan kunnen eten met je eigen tanden en kiezen. Toch kan het gebeuren dat gebitsproblemen pas op latere leeftijd ontstaan.

Ook medicijngebruik bij steeds meer ouderen zorgt voor een extra kwetsbaar gebit. Een gezond gebit heeft een positief effect op de gezondheid en levenskwaliteit van een patiënt op leeftijd. Hoe ouder de patiënt is, hoe groter de kans wordt op ziekte en beperkingen.

De mondhygiënist van Dental4All is bekend met de mondzorgproblemen die kenmerkend zijn voor ouderen en bezit de kennis van de meest voorkomende ziektes bij ouderen en hun relatie met de mondzorg. Bovendien heeft de praktijk affiniteit en ervaring met ouderen en de tijd om hen te behandelen.

Is een bezoek aan de mondhygiënist ook van belang voor dragers van een kunstgebit? Ja, ook met een kunstgebit is het belangrijk om regelmatig naar de mondhygiënist te gaan. Deze kan beoordelen of het nog goed zit en of uw tandvlees nog steeds gezond is.

Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelen en rollators.

Ook op latere leeftijd beschikken over een gezonde mond? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Nog géén patiënt bij Dental4ALL?

Geen verwijzing nodig!

Maak direct een afspraak bij onze mondhygiënist!