Mondhygiënist Maassluis Dental4all zorgt voor een stralende glimlach. De juiste behandeling en beste mondverzorging vindt u in onze mondhygiënepraktijk. Lees hieronder over onze unieke dienstverlening en wat u van ons mag verwachten wanneer u langskomt in de mondhygiënepraktijk.

Waarom Mondhygiënist Maassluis Dental4all?

  • Geen verwijsbrief nodig van je tandarts
  • We werken met de nieuwste protocollen
  • Tactvolle begeleiding van angstpatiënten
  • Nauwe samenwerking met tandartsen in de regio
  • Geheel gratis behandeling voor kinderen tot 18 jaar
  • Jij hoeft geen declaratie in te zenden, dat doen we voor je
  • Afspraak mogelijk binnen 10 werkdagen (geen wachtlijst)
  • Ruime openingstijden: zelfs zaterdagen en avonden open
  • Geen wisselende gezichten, een persoonlijke behandelaar
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiëne (NVM)
 

Last van bloedend tandvlees of Parodontitis (tandvleesontsteking)?

Bloedend tandvlees is erg vervelend, elke keer dat je je tanden poetst gaat het bloeden. De tandvleesontsteking is echter goed te behandelen waardoor de klachten te verhelpen zijn. Dental4all kan je hierbij helpen om dit probleem te voorkomen. 

Tijd voor een gebitsreiniging of echt witte tanden?

Tandplak, kleurverschillen of andere oneffenheden behandelen? Dan is het tijd voor een uitgebreide gebitsreiniging, eventueel gecombineerd met professioneel tandenbleken. Zonder reguliere gebitsreiniging ontwikkelen er zich allerlei schadelijke bacteriën en tandsteen boven en onder het tandvlees. Deze opeenhoping vindt plaats op plekken waar je niet snel komt met poetsen of flossen. Dental4all is wil je hier graag bij helpen.

Kosten mondhygiënist Maassluis?

Dental4all is graag transparant over onze tarieven. Bekijk hier onze gehele prijslijst. Tijdens je eerste bezoek vindt een uitgebreide mondonderzoek plaats. Aan de hand hiervan wordt een diagnose gemaakt van uw mondgezondheid en krijg je een advies over eventueel benodigde behandelingen.

Vanzelfsprekend volgen we hierbij de richtlijnen van het KNMT.

Bereikbaarheid vanuit Maassluis

Mondhygiënist Dental4all is makkelijk te bereiken vanuit Maassluis. Kom je met de auto? Dan is onze praktijk goed te bereiken via de N213 en vervolgens de N223. Naast de praktijk is er genoeg parkeergelegenheid. Uiteraard is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Metrolijn B stopt op loopafstand van de mondhygiënepraktijk.

Nog géén patiënt bij Dental4ALL?

Geen verwijzing nodig!

Maak direct een afspraak bij onze mondhygiënist!