Mondhygiënist Monster Dental4all voorziet u van al uw mondzorg. Met als resultaat een stralende witte glimlach. Lees hieronder over onze unieke dienstverlening en wat u van ons mag verwachten wanneer u langskomt in de mondhygiënepraktijk.

Waarom Mondhygiënist Monster Dental4all?

  • Geen verwijsbrief nodig van je tandarts
  • We werken met de nieuwste protocollen
  • Tactvolle begeleiding van angstpatiënten
  • Nauwe samenwerking met tandartsen in de regio
  • Geheel gratis behandeling voor kinderen tot 18 jaar
  • Jij hoeft geen declaratie in te zenden, dat doen we voor je
  • Afspraak mogelijk binnen 10 werkdagen (geen wachtlijst)
  • Ruime openingstijden: zelfs zaterdagen en avonden open
  • Geen wisselende gezichten, een persoonlijke behandelaar
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiëne (NVM)
 

Ontstoken tandvlees voorkomen?

Pijnlijk, bloedend tandvlees. Het is erg vervelend en het ziet er minder mooi uit. Voorkom dat je last ondervind van ontstoken tandvlees en kies voor een vakkundige behandeling van een van onze mondhygiënisten. Door er snel bij te zijn kunnen we voorkomen dat er te veel kaakbot wordt afgebroken en tanden of kiezen beginnen uit te vallen. Door de mond en het gebit goed schoon te houden kunt u zelf bijdragen aan de genezing van de gevolgen van tandvleesontsteking en parodontitis.

Tijd voor een gebitsreiniging of echt witte tanden?

Tandplak, kleurverschillen of andere oneffenheden behandelen? Dan is het tijd voor een uitgebreide gebitsreiniging, eventueel gecombineerd met professioneel tandenbleken. Zonder reguliere gebitsreiniging ontwikkelen er zich allerlei schadelijke bacteriën en tandsteen boven en onder het tandvlees. Deze opeenhoping vindt plaats op plekken waar je niet snel komt met poetsen of flossen. Dental4all is wil je hier graag bij helpen.

Kosten mondhygiënist Monster?

Dental4all is graag transparant over onze tarieven. Bekijk hier onze gehele prijslijst. Tijdens je eerste bezoek vindt een uitgebreide mondonderzoek plaats. Aan de hand hiervan wordt een diagnose gemaakt van uw mondgezondheid en krijg je een advies over eventueel benodigde behandelingen.

Vanzelfsprekend volgen we hierbij de richtlijnen van het KNMT.

Bereikbaarheid vanuit Monster

Mondhygiënist Dental4all is makkelijk te bereiken vanuit Monster. Kom je met de auto? Dan is onze praktijk te bereiken via de N211. Naast de praktijk is er genoeg parkeergelegenheid. Uiteraard is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Bus 31 en bus 611 stoppen op loopafstand van de mondhygiënepraktijk. 

Nog géén patiënt bij Dental4ALL?

Geen verwijzing nodig!

Maak direct een afspraak bij onze mondhygiënist!