Tarieven


Tandartstarieven 2024

De NVM heeft een samenvatting uit de tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2024 t.b.v. mondhygiënist. Handig om een indicatie te krijgen voor de kosten van verschillende behandelingen. De tandartstarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Kijk voor meer informatie op: Tarieven 2024

KOSTEN MONDHYGIENIST?

Tijdens je eerste bezoek vindt een uitgebreide mondonderzoek plaats.
Aan de hand hiervan wordt een diagnose gemaakt van uw mondgezondheid en krijg je een advies over eventueel benodigde behandelingen.

De standaard behandelingen (M-codes) duren 30-45 min, qua kosten ligt dit tussen de circa €80-€120 per behandeling.

Voor parodontitis behandelingen (ernstige tandvlees- en kaakbotproblemen) worden T-codes berekend, en die bedragen beginnen vanaf circa 90€ voor een nazorg behandeling.
Voor deze uitgebreide beginnende behandelingen wordt altijd een begroting opgesteld vooraf.

WORDEN DE KOSTEN VERGOED?

Zorgverzekeraars veranderen jaarlijks de voorwaarden of dekkingen van hun aanvullende tandartsverzekeringen. Controleer daarom altijd goed of de premie is veranderd en of de zorg die u nodig hebt nog wordt vergoed. Vaak is dat 50% ,75% of bij uitgebreide verzekeringen 100%.

Nota

De nota van de behandeling wordt direct door ons naar uw zorgverzekering gestuurd. U hoeft uw behandeling dus niet direct af te rekenen. Het gedeelte dat de verzekering eventueel niet vergoedt, wordt achteraf via een acceptgiro opgestuurd. De nota ontvangt u van Infomedics, per mail of post.

Infomedics is een factoringmaatschappij die de nota’s verzorgt en geeft u dertig dagen de tijd om deze te betalen. Lukt het u niet om op tijd uw nota te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via 036-20 31 900 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) of ga naar www.infomedics.nl. 

Er zijn mogelijkheden om, indien nodig, een betalingsregeling af te spreken met Infomedics.

Contactgegevens Infomedics

Website: www.infomedics.nl
E-mail: rekening@infomedics.nl
Telefoonnummer: 036-20 31 900 (ma-vr, 09:00-17:00)

Schriftelijke correspondentie
Infomedics B.V.
Afdeling Servicedesk Patiënten
Postbus 60108
1320 AC Almere

U kunt ook uw nota direct na de behandeling in de praktijk afrekenen. Voor de kosten van de behandeling, kunt u per PIN / contant bij ons afrekenen.

Openingstijden

Wij behandelen uitsluitend op afspraak (ook in de avond of in het weekend).

Toegankelijkheid

De praktijk van Dental4All bevindt zich op de begane grond en is heel makkelijk te bereiken vanaf de gratis parkeerplaats. De entree en behandelkamers zijn gelijkvloers en daardoor toegankelijk voor minder valide- en/of rolstoelafhankelijke patiënten.

Nog géén patiënt bij Dental4ALL?

Geen verwijzing nodig!

Maak direct een afspraak bij onze mondhygiënist!