Informatie

Eerste afspraak


Wilt u bij de eerste afspraak het volgende meenemen:


0 ID bewijs, rijbewijs of paspoort
0 Ingevulde gezondheidsvragenlijst, om deze te kunnen downloaden klikt u hier
0 Indien van toepassing de verwijsbrief van de tandarts (voor een bezoek aan een mondhygiënist is een verwijsbrief niet noodzakelijk, wel handig)

En eventueel de verwijskaart van je tandarts. Vraag of je tandarts ook de laatst gemaakte röntgenfoto’s kan opsturen. Indien u overstapt van een andere mondhygiënist, neem oude dossier van uw vorige behandelaar.

Na een administratieve inschrijving wordt er nog anamnese (medisch verleden) nagevraagd en daarna beginnen we met de mondonderzoek. Een mondonderzoek heeft als uitgangspunt het regelmatig verzamelen en vastleggen gegevens over de mondgezondheid en de algemene gezondheid van individuele patiënten. Intra-oraal richt een mondonderzoek zich enerzijds op afwijkingen van  de harde tandweefsels (cariës, erosie en tandstand) en anderzijds op afwijkingen van zachte tandweefsels ( slijmvliezen van de mond en parodontale weefsels). Door de gegevens van een mondonderzoek te vergelijken met die van voorafgaande mondonderzoek kunnen wij het ontstaan van een ziekte of de progressie van een ziekte vaststellen. Het doel van een mondonderzoek is het opsporen van mondziekten in een vroegtijdig stadium op een zodanige wijze dat slechts minimale preventieve en/of  zo weinig mogelijk curatieve interventies noodzakelijk zijn om verdere progressie te voorkomen. Het mondonderzoek omvat zowel het onderzoek, de diagnostiek en het in kaart brengen van mondziekten alsmede de communicatie, de terugkoppeling en de voorlichting daarover, resulterend in het vastleggen van relevante bevindingen en het bepalen van een individuele termijn voor een volgende mondonderzoek.

Hierna beginnen we eventueel met een gebitsreiniging.

Tarieven

Tandartstarieven 2020
De NVM heeft voor u een samenvatting gemaakt uit de tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2020 t.b.v. mondhygiënist. Handig om een indicatie te krijgen voor de kosten van verschillende behandelingen.De tandartstarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).Tarieven 2020

Nota

De nota van de behandeling wordt direct door ons naar uw zorgverzekering gestuurd. U hoeft uw behandeling dus niet direct af te rekenen. Het gedeelte wat eventueel niet vergoed wordt door uw verzekering, wordt achteraf via een acceptgiro naar u thuis gestuurd. De nota ontvangt u van Infomedics.

Infomedics is een factoringmaatschappij die de nota’s verzorgd en geeft u 30 dagen de tijd om uw nota te betalen. Lukt het u niet om op tijd uw nota te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via 036-20 31 900 (09.00-17.00) of ga naar www.infomedics.nl Vaak is het mogelijk, indien nodig, een betalingsregeling af te spreken met Infomedics.

Contactgegevens Infomedics


Website: www.infomedics.nl

E-mail: rekening@infomedics.nl

Telefoonnummer: 036-20 31 900 (ma-vr, 09:00-17:00)

Schriftelijke correspondentie
Infomedics B.V.
Afdeling Servicedesk Patiënten
Postbus 60108
1320 AC Almere

U kunt uw nota direct na de behandeling in de praktijk afrekenen. Voor de kosten van de behandeling, kunt u per PIN / contant bij ons afrekenen.

Openingstijden

Wij behandelen uitsluitend op afspraak (ook mogelijk in de avond of in het weekend).
Toegankelijkheid
De praktijk is toegankelijk voor minder valide- en/of rolstoelafhankelijke patiënten.
De praktijk van Dental4All te Hoek van Holland bevindt zich op begane grond. De entree en behandelkamers zijn gelijkvloers en heel makkelijk te bereiken vanaf de gratis parkeerplaats voor de praktijk.

Routebeschrijving

Bereikbaarheid
Per Auto (gratis parkeren voor de praktijk)
Wij bevinden ons in het hart van het gezellige Hoek van Holland, naast plein en Albert Heijn.
11 minuten vanaf Westerlee knooppunt A20
30 minuten vanaf Rotterdam-centrum
14 minuten vanaf Naaldwijk
10 minuten vanaf ’s-Gravenzande
12 minuten vanaf Maasdijk
23 minuten vanaf Vlaardingen
Openbaar vervoer
Dental4All is gemakkelijk te bereiken per bus en nu ook met metro “Hoekse Lijn”. De bus- en metrohalte zijn op 4 minuten loopafstand.
Klik hier voor een routeplanner per openbaar vervoer.
×