De patiënten van Dental4All zijn erg enthousiast over het AIR-FLOW® product, omdat het hen de zeldzame mogelijkheid biedt tot direct succes bij het verwijderen van tandplaque en aanslag.

Aan de ene kant leidt de methode, waarbij verkleuringen worden verwijderd, tot mooie, witte tanden en zorgt dat zorgt voor een bevredigend cosmetisch effect. Aan de andere kant speelt de methode een belangrijke rol in preventie, omdat tandplaque wordt beschouwd als een risico voor de dentale gezondheid en dus ernstige gevolgen kan hebben voor de algemene gezondheid.

Wat is Airflow?

Airflow is een tandheelkundige behandeling die wordt gebruikt om tanden te reinigen en te polijsten. Het maakt gebruik van een speciaal apparaat dat water, lucht en fijne poederdeeltjes gebruikt om plaque, tandsteen en oppervlakkige verkleuringen van tanden te verwijderen.

Hoe werkt het?

Het apparaat wordt op de tanden gericht en spuit een geconcentreerde stroom van de poederdeeltjes onder hoge druk, waardoor tandplak en tandsteen gemakkelijk worden verwijderd. De poederdeeltjes zijn meestal gemaakt van natriumbicarbonaat of glycine, die veilig zijn voor gebruik op tanden.

Voorkom tandvleesaandoeningen

Airflow kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees en het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Het is ook effectief bij het verwijderen van vlekken op de tanden die worden veroorzaakt door koffie, thee, tabak en rode wijn.

Aanvullende behandeling

Het is belangrijk om te weten dat Airflow een aanvullende behandeling is op regelmatige tandheelkundige reiniging en geen vervanging ervan. Vraag advies aan je tandarts of mondhygiënist of Airflow geschikt is voor jouw specifieke tandheelkundige behoeften.

Nog géén patiënt bij Dental4ALL?

Geen verwijzing nodig!

Maak direct een afspraak bij onze mondhygiënist!